Despre noi

Despre Noi

IKI LAND este locul unde poveștile prind viață iar magia copilăriei devine realitate!
Am amenajat acest loc de joacă pentru ca cei mici să se bucure de cele mai frumoase clipe, să râdă și să se distreze!
Avem spații interactive pentru toată lumea, de aceea dumneavoastră vă puteți relaxa supraveghindu-i din zonele amenajate special, cât timp cei mici se bucură de cele mai frumoase momente!
Vă așteptăm la IKI LAND:
 cu un spațiu de joacă generos, unde distracția prinde culoare!  în zona TABOO LOUNGE - pentru a vă relaxa la restaurant, la bar sau la cafenea  în zona TABOO CUISINE - pentru a savura pizza sau diverse preparete delicioase de gastronomie variată Locul de joacă IKI LAND oferă copiilor: labirinturi, trambuline, jucării moi, gonflabile, jocuri educative, ateliere de creaţie, petreceri organizate, aniversări, personaje din povești și multe alte surprize pentru copilul dumneavoastră!
Organizam evenimente (Zile de nastere pentru copii si adulti, Turta, Mot, Botezuri... etc) in limita a 50 de locuri disponibile in cafeneau noastra TABOO LOUNGE BAR.

Pentru că ne dorim să aveți mereu zâmbetul pe buze, să vă bucurați de nenumăratele surprize pe care vi le-am pregătit – atât pentru copii, cât și pentru dumneavoastră! Pentru noi fericirea copilului dumneavoastră este cel mai important!

IKI LAND – LOC DE JOACĂ

Iki Land – Locul de joacă unde cei mici sunt invitați să se aventureze în cele mai frumoase povești, unde distracția și magia sălășluiesc armonios! Avem pregătite pentru ei labirinturi, trambuline, jucării moi, gonflabile, jocuri educative, ateliere de creaţie, personaje din povești dar și multe alte surprize! Cei mici vor găsi jucării destinate vârstei lor! Copilul dumneavoastră este invitat în tărâmul nostru magic pentru a se bucura de cele mai frumoase momente! Materialele de joacă sunt de înaltă calitate și au sisteme de ancorare.

Pachete si Preturi